Arkiv för januari 2011

Veckans ledord…

…är planering, nya perspektiv, stora ambitioner och spännande resultat. Och här kommer en till TED som vi blir inspirerade av!

1 Kommentar

Tack alla kommuner för era ansökningar!

Tack alla kommuner för era ansökningar om att bli samarbetskommuner till Framtidsboxen 2011. De kommuner som samarbetade med Framtidsboxen förra året kommer ha förtur i urvalsprocessen för att vi ska kunna uppnå den kontinuitet och långsiktighet som vi strävar mot. Ni kontaktpersoner som representerar nya kommuner ska ha fått ett utskick på mailen om hur processen fortlöper, glöm inte att skicka in svaren på de frågor vi bifogade, vi hör av oss med besked i februari.
/Framtidsboxen

Inga kommentarer

Nytt år ny förändring!

Nu sätter vi på framtidsboxen fart inför 2011!

Just nu håller vi på att gå igenom alla ansökningar från kommuner som vill samarbeta med Framtidsboxen 2011, det är så kul att så många kommuner vill använda unga som en resurs i kommunens utveckling genom Framtidsboxens metoder. Nytt för i år är inte bara att vi har fem olika varianter på Förändringsprogrammen utan även att vi kommer samarbeta med tio kommuner. Vi är också i full gång med att rekrytera en kommunikatör och en projektledare – många vill vara med och skapa förändring och ha kul på vägen.

Vi ser fram emot ett roligt och lärorikt 2011!

/Maja

Inga kommentarer