Arkiv för maj 2010

Framtidsboxen inspirerar Gävleborgs kommuner!

Framtidsboxens inspirerar Gävleborgs kommuner på region Gävleborgs konferens om inflytande: Läs mer om konferensen på: http://unggavleborg.blogg.se/

Inga kommentarer

Framtidsboxen får stöd av Allmänna Arvsfonden

Framtidsboxen och Social Entrepreneurship Forum har fått stöd av Allmänna Arvsfonden för att genomföra Förändringsprogrammet i ett antal utvalda kommuner under 2010 och 2011. Vi tackar.

Inga kommentarer

Möjliggörarprogrammet i Sala 7 maj

Under en spännande dag utbildades och inspirerades Möjliggörare i Sala. Möjliggörararna fick kunskap och inspiration och dagen avslutades med att vi uppdraget till förändringsagenterna bestämdes. Uppdraget kommer handla om möjligheternas Sala – tankar om hur Sala kan bli världsbäst utifrån ungas perspektiv!

Inga kommentarer

Framtidsboxen samarbetar med studenter från Hyper island

Under april har studenter från Hyper island i Stockholm och Karlskrona arbetat med Framtidsboxens digitala närvaro. Den 5 och 6 maj presenterade studenterna sitt fantastiska arbete med Framtidsboxen.

Inga kommentarer

Intervjuer med potentiella förändringsagenter!

Just i detta ögonblick pågår intervjuerna för att hitta nästan 100 taggade, kreativa och motiverade förändringsagenter. Våra projektledare är just nu på plats i Sveriges modigaste kommuner för att hitta 15 förändringsagenter vardera som vill ha världens bästa sommarjobb!

Inga kommentarer

Projektledarutbildning på Framtidsboxen!

Världens bästa projektledare utbildas under våren i Framtidsboxens metodik och förhållningsätt. Allt för att de den 21 juni ska vara redo för att låta förändringsagenterna ha kul och förändra världen. 

Inga kommentarer