Arkiv för april 2010

Möjliggörarprogrammet i Gävleborg!

29 april gav sig Framtidsboxen norrut för att under en solig torsdag genomföra Möjliggörarprogrammet i Gävleborg. På plats fanns representanter från Gävle, Ljusdal och regionförbundet. Dagens avslutades med att uppdragen formulerades och

Inga kommentarer

Möjliggörarpogrammet del 2 i Flens kommun

Den 26 april åker Framtidsboxen till Flen och utbildar politiker och tjänstemän i meningsfullt inflytande, socialt entreprenörskap, kreativitet, engagemang och förändringsprocesser. En fullspäckad dag för de 10 möjliggörarna i Flens kommun.

Inga kommentarer

Framtidsboxen genomför Uppdragsverkstad 20 april

Den 20 april hälsas Sveriges modigaste kommuner välkomna till Framtidsboxen på Holländargatan 8b på fika och uppdragsverkstad. Vi hjälps åt att forumlera uppdrag till förändringsagenterna som stämmer överens med Framtidsboxen kriterier för ett bra uppdrag: Behovsorienterat, angränsat och motiverande.

Inga kommentarer

Del 1 i Flens Möjliggörarprogram!

Den 12 april formulerade Flens kommuns möjliggörare det uppdrag som förändringsagenterna ska jobba med under förändringsprogrammet. Uppdraget kommer handla om hur Flens kommun ska bli en ännu mer attraktiv kommun som en del i arbetet med ”Färdplan Flen”.

Inga kommentarer

Världens bästa projektledare anställda!

Under april har Framtidsboxen sökt med ljus och lykta för att hitta kreativa, inspirerande och kunniga projektledare som kan leda förändringsprogrammen runt om i Sverige. Efter att ha läst en massa ansökningar, gjort en hela rad spännande intervjuer har vi äntligen anställt Sveriges 6 bästa projektledare. Läs mer om Irja, Nina, Anna, Liv, Madeleine och Ellen under fliken ”om oss”!

Inga kommentarer